Faciliteiten B&B Zuid Afrika

B&B Faciliteiten op het terrein

Deze B&B in Zuid-Afrika biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden. Geniet van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de tuin en op het terrein waar nyala’s, impala’s en duiken grazen. Wat dacht u van een heerlijke duik in het zwembad of hangen op de ligbedden met een leesboek. De lapa doet dienst als uitkijkpost met uitzicht op de prachtige Afrikaanse wildernis en landschap, genietend van een kopje koffie bij zonsopgang of een glaswijn met zonsondergang. Op safari met een picknickmand die het team voor je heeft klaargemaakt. Het braai-gebied, ook wel boma genaamd, kan onder de sterrenhemel je eigen barbecue bereiden met verschillende prachtige nachtgeluiden of bosconcerten, zoals de roep van de Afrikaanse nachtbraker, Nunette-uil, draken, kikkers en krekels.

Zuid Afrika Bed en Breakfast

Ontbijt

Dagelijks ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Het ontbijt wordt meestal op het terras geserveerd. Het ontbijt bestaat uit onder andere vers fruit, zelfgemaakte jam, yoghurt, kaas, eieren, ontbijtgranen en vleeswaren. Het brood wordt dagelijks vers gebakken en uiteraard ontbreken koffie, thee en verse jus niet bij dit ontbijt. 

 

B&B Zuid Afrika picknick

Picknick

Voor degenen die vroeg uit de veren willen om een dag op safari te willen gaan is het mogelijk om een picknickmand te bestellen.  Een dag naar het Pilanesberg National Park of een wandeling willen maken in een prachtig natuurreservaat,  Kgaswane Nature Reserve junnen worden voorzien van een prachtige picknickmand welke door de Boubou-teamleden B & B bereid is.
Heerlijk versgebakken brood, muffins, zelfgemaakte beschuit, sap en wat koele witte wijn! Geniet van een heerlijke picknickmand. Reserveer uw mand een dag voor aankomst.

 

Het zwembad

Het zwembad is vrij toegankelijk voor voor alle gasten van Boubou Bed en Breakfast. Tijdens hun verblijf kan men heerlijk genieten van de rust. Waarom niet gewoon een dagje luieren bij het zwembad van genieten van het koele water en de schitterende tuin.

Diner

 Bij Boubou kunt u gebruik maken van een heerlijk diner uit de Zuid Afrikaanse keuken. Wanneer u gebruik wenst te maken van het diner dient u dat uiterlijk voor de dag voor aankomst of 10.00 op de dag door te geven.

Dit kan in de vorm van een relaxe zuid afrikaanse braai ( barbeque) of een 3 gangen diner wat bereid wordt door het team van Boubou. 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf te braaien tegen een geringe vergoeding. Hiervoor worden hout en bestek beschikbaargesteld. 

 

Prive safari

Een unieke ervaring is een privé-safari (op aanvraag) met Jan Piet op particuliere landgoederen in de buurt. Zijn enorme kennis van de flora en fauna, en zijn grenzeloze enthousiasme, zullen altijd herinnerd worden. De hobby van Jan-Piet is fotografie en op aanvraag kan een fotosafari worden geregeld, de beschikbaarheid dient u na te vragen bij Marnice. Naast nyala kunnen ook blesbok en een verscheidenheid aan diverse dieren zoals antilopen, buffels en giraffen gespot worden.

 

Safari vanuit B&B Zuid Afrika

B&B Faciliteiten op het terrein

  • Zwembad met ligstoelen;
  • Aangelegde tuin;
  • Terras en grote patio;
  • Lapa – Een verhoogde, overdekt prieel, waar u rustig Kunt genieten van het uitzicht;
  • Samen met je verrekijker moet je in staat OM wild te spotten in de omgeving;
  • Een perfecte plek om je boek te lezen of te genieten van een goed glas wijn bij zuid afrikaanse zondersondergang.
  • Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasservice
  • Of ontspannen tv kijken behoren tot de mogelijkheden in deze B&B