BouBou Bed & Breakfast wint opnieuw de eerste plaats van de Lilizela Awards 2018 in de categorie 4-sterren bed & breakfast in de provincie Noord-West.

De Lilizela Awards is een initiatief van het National Department of Tourism, dat sinds 2012 jaarlijks wordt gehouden. De Lilizela Awards kent mensen en plaatsen in Zuid-Afrika prijzen toe die het toerisme in Zuid-Afrika promoten en het beste de toeristische sector in Zuid-Afrika vertegenwoordigen. Elke instelling die gerangschikt is door TGCSA kan deelnemen in verschillende categorieën en indelingsniveaus. De prijzen worden toegekend per provincie. Publieke deelname en de perceptie van het bedrijf spelen een grote rol. De stem van het publiek en de TripAdvisor-score van het bedrijf telt 80% van de totale score. De overige 20% wordt toegekend door een panel van rechters (in 2018 bestond dit panel uit 28 rechters uit de hele toeristische sector).

De gegevens van de “Tourism Grading Council” van het “Tourism Analytics Program” – een platform met beoordelingen voor bedrijven die online aanwezig zijn en beoordelingen van TripAdvisor bevatten – werden ook gebruikt door de juryleden. Het beoordelingsproces en de resultaten werden gecontroleerd door Nexia SAB & T.

De prijsuitreiking voor de competitie van 2018 vond plaats op 27 oktober in het Sandton Convention Centre in Johannesburg.

BouBou: Wij willen graag iedereen bedanken die op ons heeft gestemd in deze wedstrijd. Daarnaast gaat onze dank ook uit naar de vele bezoekers die bijgedragen hebben aan onze Tripadvisor-score. Onze passie is om perfecte accommodatie en service te bieden en om u te laten genieten van comfort en het Afrikaanse leven! De getoonde waardering voor de geleverde service maakt Boubou Bed & Breakfast niet alleen een tussenstop, maar een luxe bestemming!

Klik hier om de aangeboden accommodaties in de provincie Noord-West in de buurt van Rustenburg te bekijken.